fbpx

E RËNDË/ Ja çfarë kanë bërë 29 Policë në GJERMANI… Nuk pritej…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Si dhe përshkrimet e doktrinat e refugjatëve në dhomat e ga zit në celularët e tyre, thanë të mërkurën zyrtarët në Nordrhein-Westfalia (NRW).

Ata akuzohen gjithashtu për përdorimin e përmbajtjeve te djathta e simboleve na, zi ste, që shkelin Kushtetutën gjermane.

Incidenti është i turpshëm për policinë gjermane dhe agjencitë e sigurisë, të cilët janë përballur me akuza se nuk kanë bërë sa duhet për të zbuluar nacio nalistë potencialisht të pasigurit në radhët e tyre.

Kjo është një çështje e ndjeshme në një vend ku ndërgjegjësimi për ngjarjet e Luftës së Dytë Botërore të miliona hebrenjve nga ata nën Hi, tl erin është i fortë.

“Ky është një turp për policinë e NRW”, tha ministri i Brendshëm i NRW Herbert Reul, duke njoftuar një hetim kundër 29 oficerëve.

“Unë jam i tmerruar dhe i turpëruar”, tha Frank Richter, shefi i forcës policore në qytetin e Essen, ku punonin shumica e të dyshuarve. “E vështirë të gjesh fjalë për të përshkruar këtë”, shkruan “Reuters”.

Share.