fbpx

E Papritur ajo që po ndodh me Postën e Maqedonisë…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Qeveria është ende në pritje të përfundimit të procedurave burokratike për zgjedhjen e një banke të re, që do të punojë me Postën e Maqedonisë së Veriut në fushën e qarkullimit pagesor.

Zaev tha se nëse autoritetet i kanë përpunuar të gjitha informacionet në lidhje me falimentimin e Eurostandard Bankës, sot për të njëjtën do të sillet vendim.

Nëse ka më shumë materiale për të analizuar, atëherë drita jeshile për fillimin e procesit të zgjedhjes së një banke të re do të jepet të enjten.

Përveç faktit që në këtë moment nuk mund të paguhen fatura dhe taksa, është ndërprerë edhe pagesa e pensioneve dhe asistencës sociale për përfituesit, që i kanë marrë ato në adresën e tyre të shtëpisë përmes postierit.

Share.