fbpx

E pabesueshme, uji i pijshëm dhe kanalizimi sërish në programin e BDI-së!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Tash esht Koha

 

Jo nuk është hajgare. Është e vërtet. Funksionarët e BDI-së edhe në këto zgjedhje kanë premtuar se në rast se fitojnë mandatin më 15 korrik do të sigurojnë ujë të pijshëm dhe kanalizim për çdo shtëpi. Që nga viti 2002 e këndej, po thuajse në çdo cikël zgjedhor, qofshin ato parlamentare dhe lokale, BDI ka premtuar se do të zgjidhë problemin e kanalizimit dhe ujit të pijshëm premtim ky që sot e kësaj dite nuk ka gjetur realizim. Janë shumë vendbanime shqiptare ku mungon uji i pijshëm dhe kanalizimi. Sfidë në vete paraqet stinën e verës ku situata rëndohet edhe më shumë. Në sytë e votuesve duke shumë banale ky premtim i BDI-së duke i ditur gjitha mundësit që i kanë pasur deri tani për ta zgjidhur këtë problem elementar të popullatës.

Tash esht Koha
Share.