fbpx

E Çuditshme: Foshnja 3 Muajsh Teshtitë Dhe Thotë ‘Elham Dulilah’!! (Video)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

jë vid’eo e cila u bë vira le nëpër rrjetet sociale shfaqë një foshnje tre muajshe, e cila bën një veprim jo të zako nshëm. Ajo në vid eo shihet duke tështitë dhe më pas falënderon Zo tin me shprehjen is lame ‘Elham dulilah’.

Komentuesit këtë veprim të kësaj foshnje e kanë quajtur mrekulli, pasi që kjo nuk ndodh zako n shëm që një foshnjë tre muajshe të dijë të shqiptojë këto fjalë ..Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do shi.ko vid eon e plo.te..

Share.