fbpx

Dukej si lypës, por disa djem ia punojnë keq 57-vjeçarit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Janë të shumtë lypësit që shti ren si të tillë. SHT.YPENI.REKL.AMN POS.SHTE –>>

Një 57-vjeçar në Mal të Zi është kapur ‘mat’ ndërsa pretendonte se kishtë aftesi të kuf izu ara.

Në një video të publikuar në internet ai shfaqet teksa ecën në një karrige me rrota.Dikush e ngre nga karrigia me d hu në dhe ai rri në këmb.

Kështu 57-vjeçari pasi u zbulua vazhdoi të ecte dhe u largua nga vendi i ngjarjes. Sipas ‘LiveLeak’ ky qytetar kishtë shumë vite që pretendonte se ishte par ali zu ar dhe ka ngjallur shumë reagime të ash pr a të përd oru esv e në rrje tet soc i ale.

Share.