fbpx

Driton Sulejmani: Koalicioni ASH-Alternativa është opsion fitues dhe i ndryshimit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Tash esht Koha

Ditë më parë në emisionin “UtrinskiBrifing” në “Slobodna TV” ka qenë i ftuar drejtori i Muzeut të Shkencave të Natyrës dhe njëherazi anëtar i Kryesisë Qendrore të AlternAtivA-s, Driton Sulejmani. Me këtë rast ai deklaroi: “Për neve me rëndësi ishte ndërtimi i një koalicioni parazgjedhor. Në këtë frymë para disa ditëve ne arritëm që të ndërtojmë koalicion me Aleancën për Shqiptarët, një koalicioni që u ndërtua mbi principe, parime dhe program zhvillimor”, tha Sulejmani. Sipas tij, koalicioni ASH-AlternAtivA do të jetë opsioni i fitores dhe i ndryshimit”, përfundoi Driton Sulejmani.

Tash esht Koha
Share.