fbpx

Dreri Kërcen Mbi Motoçiklistët Për Ta Kaluar Rrugën (Video)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Një dre i madh papritur shfaqet dhe kërcen mbi motoçiklistin për ta kaluar rrugën, duke e bërë atë të rrëzohet në rrugë. Videoja e publikuar në YouTube është shpërndarë me të madhe nëpër internet, në të cilën shfaqen disa motoçiklistë në Virgjinia, SHBA duke vozitur me motoçikleta në rrugë.

SHTIH VIDE’ON POSHT ↓↓↓

Share.