Doris Pak në takim me deputetet e VMRO-DPMNE-së

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +


Ish eurodeputetja Doris Pak, aktualisht kryetare e Asociacionit të grave në Partinë Popullore Evropiane (PPE) sot do të vizitojë Parlamentin e Maqedonisë.

Politikania gjermane do të ketë takim me deputetet Liljana Zaturoska, Bllagica Llasovska dhe Sllagjana Mitovska të VMRO-DPMNE-së.

Loading…

Share.