fbpx

Dhimbjet e lindjes i përjeton edhe ky burrë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Një burrë ka vendosur të shtrëngojë dhëmbët dhe të provojë se çfarë do të thotë të lindësh një fëmijë.

Prezantuesi i radios, Tom Evans, në kuadër të emisionit të tij, ka pranuar të bëhet pjesë e simulatorit të dhimbjeve të lindjes.Ndonëse nuk provoi dhimbjet maksimale, ato që iu simuluan ishin mjaftueshëm për ta bërë atë të bërtasë nga dhimbja.Video është realizuar për të rikujtuar meshkujt se sa e vështirë është të jesh femër apo se çdo të thotë të lindësh një fëmijë.
Shiko Videon:

Share.