fbpx

Deshi të pozon në shkëmb pranë ujit, dallgët e detit e “marrin me vete” adoleshentin (VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deshi të pozon në shkëmb pranë ujit, dallgët e detit e “marrin me vete” adoleshentin (VIDEO)

Një adoleshent kishte vendosur ta sf’idoj veten duke pozuar pranë një shkëmbi në afërsi të detit në Irlandën e Veriut, por ai nuk kishte llogaritur një gjë.

Conan Griffin, 18-vjeç, e pë s oi keq nga dallgët e mëdha që erdhën pas shpinës së tij dhe e “morën me vete”.

Share.