fbpx

Deputetët e koalicionit AAA-ASH e vazhdojnë betejën politike për Ligjin e shtetësisë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vazhdon beteja politike për amandamentet nga koalicioni AAA – ASH. Deputetët e koalicionit opozitar shqiptar sot në Kuvend kanë dorëzuar plus edhe 9199 amandamente të tjera, duke dëshmuar edhe njëherë se beteja për Ligjin e shtetësisë do të vazhdojë derisa të marrë epilog pozitiv dhe mbështetje nga shumica parlamentare në Kuvend.

Share.