fbpx

Demokracia nën rrethim

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shkruan: Meriton Civuli

#Kontrabandimi i propozim ligjeve nga shumica parlamentare në koordinim me opozitën maqedonase nuk kalon.

Një është e qartë, se kapja e subjektit shqiptar i pamundëson ata për përfaqësim të denjë të interesave tona.

Establishmenti që në fakt është dorë e zgjatur e Beogradit tash e tre dekada, edhe njëherë shpërfaqi fytyrën e saj të gërditshme të mbushur me urrejtje ndaj shqiptarëve dhe politika ksenofobe.

Bashkëkombas të dashur, për fatin tonë e tuaj të keq, BDI është bë marionetë në ekzekutimin e interesave antishqiptare me porosi të Beogradit.

Koha për tu dhënë lamtumirën e fundit servilëve që me zell realizojnë politikat antishqiptare veçse ka kaluar.

Tendenca për “menaxhim” të numrit të përgjithshëm të shqiptarëve nga treshja LSDM-BDI-VMRO me qëllim që numri real i shqiptarëve të falsifikohet #Nopasaran.

O hisetar o bllokim total!

* Meriton Civuli është anëtar i Kuvendit të Përgjithshëm të partisë politike “AlternAtivA”

Share.