fbpx

Daim Luçi nga Alternativa: Trekëndëshi BDI-LSDM- Levizja Besa refuzojnë amandamentet e koalicionit AAA – ASH për qytetarët

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“LSDM-BDI-BESA – Trekëndëshi që po rrëzon amandamentet e Alternativës dhe Aleancës për Shqiptarët në mbledhjen e këshillit të komunës së Çairit!
P.S. banorët e Çairit do të informohen në vazhdimësi për bllokimin e projekteve konkrrete”, ka shkruar këshilltari i Alternativës në komunën e Çairit, Daim Luçi.

Share.