Cili djalë është më budallai mes këtyre të katërve?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shikoni imazhin dhe zgjidhni: Cili djalë mendon se është më budalla?

1. Nëse mendoni se djali më budalla është numri një, një gjë është e sigurt: ju dorëzoheni shumë lehtë në jetë.
Ju mendoni se nuk mund të ndikoni në situata të caktuara dhe prandaj pranoni atë që vjen.
Asnjëherë nuk grindeni dhe preferoni të qëndroni në heshtje dhe paqësor, sepse grindjet dhe skandalet ju trishtojnë.
Ju jeni një person shumë i sjellshëm dhe i sinqertë.shtype,reklamen dhe shiko videon

Share.