fbpx

Çdo gjë që kalon mbi ose afër tij, zhduket pa gjurmë dhe tani edhe pas (VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mi’steret e natyrës nuk kanë fund dhe këtë e vërteton më së miri ky liqen ”thithës”.

Çdo gjë që kalon mbi ose afër tij, zhduket pa gjurmë dhe tani edhe pas shumë tentativave për të zbuluar se çfarë fshihet pas këtij misteri, ende nuk ka asgjë definitive.

Në këtë video, tregohet një fenomen interesant i natyrës, ku i gjithë uji i liqenit të vogël, mblidhet dhe zhduket në një vend, përbin gjithçka me vete madje edhe copa tejet të mëdha akulli.

Shiko Videon Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do:

Share.