fbpx

Çdo ditë bëhet edhe më e fortë! / Nga 1 janari, Turqia bën hapin e madh të rëndësishëm

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Turqia duke filluar nga 1 janari 2021 do të rrisë pagën e saj minimale me 21.56%.

Sipas ministres turke të Punës, Zehra Zümrüt Selçuk, paga minimale do të jetë 377 dollarë në muaj nga 310 dollarë që është aktualisht.

Paga e re minimale bruto, para zbritjeve të tilla si primet e sigurimeve shoqërore dhe taksat e të ardhurave, do të arrijë në 477.3 dollarë.

Share.