Çairi e ka ndarë mendjen, fuqishëm e mbështet Bekim Salin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Kandidati i koalicionit ASH-Alternativa për kryetar të Çairit, Bekim Sali, bashkë me aktivitetin e përditshëm, ka rikujtuar edhe vitet e kaluara në lagjen e tij dhe momentet e gëzuara të përjetuara bashkë me njerëz të mirë.

“Vizitat nëpër familjet e mëhallës sime, përveçse takime për ta rikonfirmuar mbështetjen, ishin edhe rikujtim i viteve të kaluara në këtë lagje dhe i shumë momenteve të gëzuara që i kemi përjetuar bashkë me këta njerëz të mirë.
Çairi, kësaj radhe, e ka ndarë mendjen.
Më 17 tetor kjo përpjekje do të kurorëzohet”, thotë Sali.

Bekimi për Çairin e Ri

Share.