Burrat nuk janë të mirëpritur këtu, hapet në Spanjë hoteli i parë vetëm për gra

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Hoteli Som Dona, i cili ndodhet jo larg Porto Cristo në Spanjë, është mirëpritur ekskluzivisht nga femrat mbi 14-vjeç.

Ky hotel me katër yje ka gjithsej 39 dhoma, një banjë, një bibliotekë dhe një tarracë në çati. Ajo ofron një hapësirë krejt të re për gratë që duan të shpëtojnë nga stresi i jetës së përditshme.

Hoteli gjithashtu ofron shërbime Wellness të tilla si masazhe, trajtime bukurie dhe solarium. Kur bëhet fjalë për ushqimin, hoteli ofron oferta gastronomike me cilësi të lartë, si kuzhinë tradicionale lokale ashtu edhe ushqim modern dhe të shëndetshëm.

Oferta speciale për udhëtime në ishuj dhe aktivitete kulturore janë përgatitur gjithashtu për mysafirët. Të gjitha gratë, pavarësisht nga mosha dhe orientimi seksual, janë të mirëseardhura në hotel.

Megjithëse hoteli gjithashtu punëson burra, në përputhje me ligjet spanjolle për diskriminimin gjinor, ky institucion ende favorizon gratë kur bëhet fjalë për personelin.

Çmimi për një dhomë dyshe në Som Dona fillon nga 72.50 euro për një natë.

Share.