fbpx

Burdushi : Un me magjin tem e kam parashiku qe Albini as 30% smun i merr ne keto zgjedhje

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Burdushi : Un me magjin tem e kam parashiku qe Albini as 30% smun i merr ne keto zgjedhje

Burdushi : Un me magjin tem e kam parashiku qe Albini as 30% smun i merr ne keto zgjedhjeMjeku i njohur popullor, Hysni Peqani i njohur me nofkën, “Burdushi” ka thënë se njerëzit që e votojnë Vetëvendosjen duhet me i largu nga Kosova pasi ata po i shkaktojnë dëm vendit.“K’ta votuesit e LVV-së s’janë njerëz normal. Ata duhet me i largu prej Kosove. Ata janë njerëz të…Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do lajmin eplot

Share.