fbpx

Biznesmeni Shqiptar i nominuar për çmimin “Sipërmarrësi i Vitit 2020 në Zvicër”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Duhet theksuar se Avni dhe Basri Orllati në vitin 1995 vendosën të krijojnë kompaninë e tyre “A.Orllati”.

Në vitin 1997 bashkohet me kompaninë vëllai i tyre Gjevgjeti dhe krijojnë kompaninë e tyre të re Orllati S.A.

Duke u bërë një nga kompanitë më të mëdha zvicerane dhe në vitin 2012 transformohet në Grupin Orllati S.A.

Vlen të cekët se Grupi Orllati, me më shumë se 800 punonjës, është sot një nga furnizuesit kryesorë në sektorin e ndërtimit në Zvicrën frankofone.

Share.