fbpx

Biden vjen me një lajm të madh për shqiptarët, Ja çfarë thotë ai..

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

URIME! Joe Biden Vjen Me Një Lajm Të Madh Për Shqiptarët, Ja Çfarë Thotë Ai Kandidati për president te SHBA-ve Joe Biden ka lëshuar një deklaratë përmes së ciles u drejtohet shqiptarëve. Mes tjerash Biden dhe kandidatja për nënpresidente Kamala Harris deklarojnë:

Kandidati për president te SHBA-ve Joe Biden ka lëshuar një deklaratë përmes së ciles u drejtohet shqiptarëve. Mes tjerash Biden dhe kandidatja për nënpresidente Kamala Harris deklarojnë:A) Pavarësia e Kosovës është e pakthyeshme dhe në përputhje me të drejtën ndërkombëtare . / 5 seko.nda pasi ta keni hapur marrk.etlngun hapet art.iku
lli i plotë..

Share.