Berat Imeri: Kështu e ka futbolli, gjithmonë do të jem titoz i Voskës

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Voska Sport dhe Berat Imeri sot ndan rrugët, duke ndërprerë bashkëpunimin. Pas largimit, tekniku tetovar është prononcuar përmes rrjeteve sociale.

“Momente shumë të suksesshme dhe emocionale, kështu e ka futbolli, ndahemi me kokën lartë. Respekte pa fund për të gjithë ata që kontribuan për këtë sukses, gjithmonë do të jem tifoz i Voskës” , ka shkruar trajneri Berat Imeri.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif

Share.