fbpx

Bekim Sali: Zaev duhet t’i kesh shit drut – nuk na duhet marihuana

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Zaev në kohë pandemie kur duhet të jep llogari per sistemin e kalbur shëndetësor, problemet ekonomike, krimin dhe korrupsionin ai na bind me prioritete si kazinoja dhe marihuana.
Pas gjithë këtyre problemeve të hapësh temë si kjo vërtetë duhet t’i kesh shit drut”, ka shkruar Bekim Sali nga Alternativa.

Share.