Bekim Sali viziton lagjen ku jeton: Çairi kësaj radhe e ka ndarë mendjen (VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kandidati i opozitës shqiptare për kryetar të Çairit, Bekim Sali, në vazhdën e aktiviteteve është ndaluar edhe tek lagjja e tij në Çair.

“Vizitat nëpër familjet e mëhallës sime, përveçse takime për ta rikonfirmuar mbështetjen, ishin edhe rikujtim i viteve të kaluara në këtë lagje dhe i shumë momenteve të gëzuara që i kemi përjetuar bashkë me këta njerëz të mirë.

Çairi, kësaj radhe, e ka ndarë mendjen.
Më 17 tetor kjo përpjekje do të kurorëzohet”, thotë Sali.

Share.