fbpx

Bekim Sali u zgjodh Sekretar i Përgjithshëm i Alternativës

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sonte, pas përmbylljes së reformave të brendshme partiake, Kryesia Qendrore e partisë, në mënyrë unanime, zgjodhi dhe rikonfirmoi kryesinë e re të partisë, ku me këtë rast Sekretar i Përgjidhshëm i AlternAtivA-s u zgjodh kryetari i degës së Çairit, Bekim Sali – stomatolog.
Në këtë mbledhje u zgjodhën edhe nënkryetarët e partisë: deputetja Safije Sadiki – Shaini, deputeti Hysni Ismaili dhe profesori universitar Lulzim Aliu.

Share.