BEKIM SALI : NË STRUGË DUI RIZGJEDH KRYETAR DEGE NJERIUN E TENDERAVE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sekretari organizativ i partisë Alternativa, Bekim Sali, ka komentuar rizgjedhjen e Ramiz Merkos për kryetar dege të BDI-së në Strugë, shkruan Almakos.

“Në Strugë DUI rizgjedh për Kryetar dege njeri të “dëshmuar” nga fusha e tenderëve, objekteve pa leje, diplomave të shitura, veturave luksoze zyrtare. Rizgjedhja ndodhi pasi që kandidati ka përmbushur të gjithë kriteret partiak dhe është shumë konkurent me gjitha degët e DUI-t konform filozofisë “politike” të liderit të saj.”, shkroi Bekim Sali.

Share.