fbpx

Bekim Sali: Drejtësia në këtë shtet është emër pa përmbajtje

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Vendimi i Gjykatës së Apelit për Besir Belën dhe Skender Demirin e dëshmon për të satën herë bindjen tonë se në Maqedoninë e Veriut drejtësia është emër pa përmbajtje.
Derisa këto gjykata marrin vendime në bazë të përkatësisë etnike të të akuzuarve, ky shtet nuk e ka as SH-në e shtetit.
Sidoqoftë, ashtu siç dëshmon etja për ujë ekzistencën e ujit, po ashtu edhe beteja jonë për drejtësi dëshmon për ekzistencën e drejtësisë.
Liri për Besirin dhe Skenderin!”, ka shkruar Bekim Sali nga AlternAtivA.

Share.