fbpx

Bekim Sali: Car Dushani, Car Samoili, kuajt e luanët… janë vulë e B.D.I-së

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Na shpifin krejt disa analistë honoraristë kur thonë se “maqedonasit duan ta heqin B.D.I-në nga pushteti, sepse ajo është partia më e madhe shqiptare”. Ata harrojnë se ajo parti për 18 vite ka qenë “nacionallno bllago” e maqedonasve. Veç dilni kah sheshi i Shkupit dhe i shihni gjurmët. Car Dushani, Car Samoili, kuajt e luanët… Krejt ato e mbajnë vulën e B.D.I-së. Mbase nuk keni harruar se ajo parti më 2015 desh na bindi se luani i VMRO-së është simbol shqiptar. TASH është koha!”, shkruan Shefi i Shtabit Qendror të Alternativa, Bekim Sali.

Share.