fbpx

Bekim Sali: Analistët e “pllaten spisokit” të BDI-së me para të Maxhar Telekomin mundohen ta mbrojnë…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Dilema “hamletiane” në prag të zgjedhjeve tek ne, sa i përket një grupi njerëzish me bekgraund intelektual ose gjysmë-intelektual është: “A t’i marr edhe këto lekë prej BDI-së e të them nje-dy fjalë për idenë mashtruese të kryeministrit shqiptar apo ta mbështes një ndryshim të klasës politike shqiptare, i cili shpresojmë se edhe mund të sjellë ndryshim pozitiv në shoqërinë shqiptare në RMV?”
Mbi të gjitha, ideja për kryeministrin shqiptar do të jetë një letër lakmuesi se kush nga analistët “e pavarur”, “profesorët e respektuar” dhe “intelektualët me nam” janë futur në “pllaten spisak” të BDI-së për ta mbrojtur atë që as logjika nuk e mbron. Njerëzve që e kanë shitur dhe vrarë ndergjegjen e tyre, nuk u ka mbetur asgjë tjetër, perveçse ta marrin edhe honorarin e fundit nga paratë e Maxhar Telekomit!
Është e drejtë e tyre, por çdokush lidhet për këmbën e tij. Veprimet publike kanë pasoja publike.” – shkruan sekretari organizativ i Alternativa, Bekim Sali.

Share.