fbpx

BEFASON Mërgimtari/ E la ZVICRËN për Vendlindjen por…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

E kishte lënë jetën e mirë në Zvicër për tu kthyer dhe investuar në Vendlindje, në Kosovën të cilën i kishte dashur dhe e do më së shumti në botë.

Ky është Nijazi Musliu nga fshati Tërn ose Trim i Ferizajit të Kosovës, pronar i kompanisë së suksesshme Eurometal, e cila merret me përpunimin e llamarinës dhe konstruksioneve metalike.

News-TV i ka bërë një vizitë në shtëpi dhe kompani, ku ai ka rrëfyer për jetën e tij.

Share.