fbpx

Automjeti del nga rruga dhe rrotullohet disa herë, hum,b jetën tra,gjik,isht shqiptari në Itali (Emri)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Një shqiptar ka hum,bur jetën në mënyrë tr,agji,ke, pasi makina me të cilën udhëtonte ka dalë nga rruga dhe është rrotu,lluar në fushat e Castel Guelfo në zonën e Bolognese. Saimir Hoxha, vd,iq dje në mbrëmje në kabinën e një “Toyota Yaris” të marrë me qira. Përp,lasja e tme,rrshme që nuk la rrugëdalje për 35 vjeç,arin me origjinë shqiptare, me banim në zonën e Pisa-s, ndodhi rreth orës 7 pasdite përmes Medesano.

Nga rindërtimi i parë i asaj që ndodhi, bëhet me dije se shqiptari humbi kontrollin e automjetit pranë një kthesë mjaft të rrez,ikshme. Më pas, makina u rrotu,llua dhe rrëshqiti poshtë argjinaturës anësore. Më pas filloi të rrotullohej në fushë, mbase për tre herë. Përp,lasja, ishte vd,ekjepr,urëse për Hoxhën.

Share.