Afrim Gashi për News24: Duhet t’i artikulojmë qëndrimet dhe rrugëtimin tonë politik si shqiptarë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gruevski është azilant politik, ne nuk i trembemi askujt. Ne e dijmë rrugën tonë edhe si parti politike, por edhe si shqiptarë. Ne duhet t’i artikulojmë qëndrimet dhe rrugëtimin tonë politik si shqiptarë”, ka thënë kryetari i Alternativa-s, Afrim Gashi, në prononcimin dhënë sot për News24 në Shqipëri.

Share.