fbpx

Atmosferë festive – Ja si mirëpritet Skender Rexhepi – Zejdi në lagjen Serovë të Çairit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bartësi në njësinë zgjedhore 1, nga koalicioni AAA – ASH, Skender Rexhepi – Zejdi, sonte ka qëndruar në lagjen Gazibabë dhe Serovë të Çairit. Duke bashkëbiseduar me banorët e lagjes Gazibabë, mbi problemet reale të shqiptarëve dhe platformën zgjedhore “Shtet për të gjithë”, atmosfera gjithandej shihej të jetë festive, ku gjithë çairasit presin 15 korrikut e ndryshimit. Atmosfera më festive dhe entuziaste, është vërejtur në lagjen “Seravë” të Çairit, aty prej nga vjen edhe Zejdi i Alternativës.

Share.