fbpx

ASH-AAA dhe B.D.I të njejtën ditë në Tetovë, ja dallimi (FOTO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Koalicioni ASH-AAA ka mbajtur sot konventën promovuese në sheshin Iliria në Tetovë. Mijëra qytetarë iu bashkëngjitën koalicionit në qendër të Tetovës. Deri sa sheshi i Tetovës ishte i vogël për të gjithë simpatizantët e koalicionit, B.D.I nuk arriti ta mbushë as oborrin e selisë. Dallimi shihet në fotografitë në vazhdim.

 

Share.