fbpx

Asaf Ademi i Alternativa: Patjetër të ndihmohen bizneset private, por jo në kurriz të administratorëve

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Doemos të ndërmiren masa për përkrahje të ndërmarjeve të vogla dhe të mesme! Patjetër të gjenden mundësi të përkrahen afaristët e vendit!

Qeveria duhet të bëjë maksimumin që të mos ketë largime nga puna në sektorin privat!

 

Por, kjo asesi nuk duhet të jetë në kurriz të administratorëve! Në këtë kohë të vështirë, çdo vendim qeveritar që edhe më tepër do të dëshpëronte një numër të madh të banorëve të vendit, do të ishte tejet i gabuar!“, shkruan zyrtari i Alternativa, Asaf Ademi.

Share.