Arsim Idrizi merr përkrahje të fuqishme nga banorët e fshatit Hotël të komunës së Likovës

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

“Mbrëmë në prezencë të deputetëve të zonës, kryetarëve të shtabeve kryetarëve të FRASH aktivistëve dhe kandidatit për kryetar të Komuna e Likovës, Dr Arsim Idrizit, Hotla e dha mesazhin për ndryshim. Na prift e mbara!”, thuhet në faqen zyrtare të Arsim Idrizit nga Likova.

 

 

 

 

 

Share.