Arsim Idrizi: Likova pa rrugica dhe pa asfaltime – Erkan Arifi do të humb zgjedhjet e 17 tetorit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Komuna Likova në gjendje të mjerueshme. Likova është pa rrugë, pa rrugica dhe pa asfaltime. Më 17 tetor kandidati i BDI-së, Erkan Arifi, do t’i humb zgjedhjet”, ka thënë për TV 21, kandidati për kryetar komune të Likovës, nga koalicioni Alternativa & Aleanca për Shqiptarët, Arsim Idrizi.

Share.