Arsim Idrizi: Likova në gjendje të mjerueshme – nuk ka kanalizim në shkollën “Faik Konica”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

“Komuna Likova në gjendje të mjerueshme – nuk ka kanalizim në shkollën “Faik Konica”. Çuditërisht, nuk ka as kanalizim dhe as asfaltim të rrugëve. Është tepër e qartë, udhëheqësit e komunës së Likovës, nuk kanë asfaltuar rrugën ku jeton deputetja e Alternativës, Safije Sadiki – Shaini”, ka thënë për TV 21, kandidati për kryetar komune të Likovës, nga koalicioni Alternativa & Aleanca për Shqiptarët, Arsim Idrizi.

Share.