Arsim Idrizi: Do të bëjmë hapjen e tre ekspoziturave të bankave në komunën e Likovës

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

“Ne kemi plan se si do të mund të zhvillojmë komunën e Likovës. Planet dhe projektet tona kryesore për zhvillimin e Likovës janë:
Ndërtimi i stacionit të zjarrfikësve për komunën e Likovës; Themelimi i çerdheve në komunën e Likovës: mes fshatrave Mateç – Hotël dhe Llojan – Vakcincë; Hapja e ekspoziturave të bankave në vendbanimet e komunës së Likovës dhe
Themelimi i dy zonave të lira ekonomike në komunën e Likovës;”, ka thënë për TV 21, kandidati për kryetar komune i koalicionit AAA – ASH për komunën e Likovës, Arsim Idrizi.

Share.