fbpx

Àrrestohet ambasadori i Malit të Zi në Poloni, Abazovic jep lajmin e fortë: “Nuk ka të paprekshëm”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Àrrestohet ambasadori i Malit të Zi në Poloni, Abazovic jep lajmin e fortë: “Nuk ka të paprekshëm”

Ambasadori i Malit të Zi në Poloni, Budimir Shegrt, është arr3stuar sot, ka bërë të ditur zv.kryeministri Dritan Abazoviq përmes një postimi në Twitter.

“Nuk ka të paprekshëm! Lutfa ndaj k0rrupsionit të nivelit të lartë mbetet prioritet! Do të vërtetojmë që shteti është më i fortë se kirmi i organizuar”, ka shkruar Abazoviq.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do lajmin eplot

Share.