fbpx

Arben Labënishti: Shëndetësia është fushë multidisiplinore

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ditë më parë në emisionin “N’pikë” në TV Shenja, i ftuar ka qenë anëtari i Kryesisë Qendrore të AlternAtivA-s, Arben Labënishti.

Duke folur mbi konceptet si feja, shëndeti dhe politika, Labënishti tha: “Kemi mangësi morale në institucione. Duhet t’i risim kapacitetet institucionale në vend, sepse shëndetësia është fushë multidisiplinore”, ka përfunduar Labënishti.

Share.