fbpx

Arben Labënishti: Me rëndësi është shëndeti i qytetarëve dhe kredibiliteti i zgjedhjeve

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Nuk mund të shkohet në zgjedhje për 20 ditë. Duhet të respektohen masat shëndetësore. Me rëndësi është shëndeti i qytetarëve dhe kredibiliteti i zgjedhjeve”, ka thënë në emisionin “Rruga Drejt” në Alsat-M Arben Labënishti nga Alternativa.

Share.