fbpx

Arbana Xharra thotë se ‘fll iq ësira’ e shqiptarisë janë hoxhallarët

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Islamofobja Arbana Xharra nuk lë ditë pa su lm.uar dhe sh.arë islamin dhe muslimanët. Këtë herë ajo ka su lmuar dhe quajtur hoxhallarër shqiptarë duke i quajtur ata qel bësira. Me íroni ajo ka shpërndarë postimin e h.oxhës Omer Bajrami duke thënë se kjo është një “perlë”.
Më tej ajo shkruan se disa përfaqësues të këtyre qe.lb ës irave keni për t’i pasur në parlamentin e Kosovës. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Share.