fbpx

Arbana Xharra: Më parë vdes nga Coronavirusi sesa të përdorë respiratorë nga Turqia

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Tash esht Koha

Presidenti Hashim Thaçi ka njoftuar sot se ka zhvilluar bisedë telefonike me presidentin turk Recep Tayyip Erdogani, të cilit i ka kërkuar ndihmë në lidhje me pandeminë COVID-19. Mbështetjen e kërkuar medicinale, teknike e logjistike, presidenti kosovar tha se i është premtuar nga homologu turk.

Por, një gjë e tillë nuk po pritet mirë nga disa kosovarë. Veçanërisht, kundërshti është shprehur nga disa kosovarë që jetojnë në shtetet përëndimore.

Një përfaqësuese e këtij komuniteti, e ndodhur diku në ShBA, Arbana Xharra, ka dalë kundër kësaj ndihme. Ish-gazetarja dhe ish-analistja ka thënë se as në këto momente të vështira nuk na duhet ndima e Turqisë.

“Më parë pranojë të më bie Coronavirusi sesa të përdorë respiratorë nga Turqia”, e ka thënë në mënyrë të prerë Xharra.

Xharra në vazhdimësi është polarizuar me shtetin Turk. Duket se hasmëria mes tyre daton që nga koha e pushtimit osman në Ballka

Tash esht Koha
Share.