fbpx

Anijet luftarake Turke janë gati, Në Moment kur Oruç Reis Sul.mohet atëher…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U mblodh takimi i kabinetit presidencial në Mesdheun lindor të Turqisë dhe Greqinë në Egje për hapat dhe lëvizjet kundër Francës. Gjatë takimit, u bënë disa pyetje në lidhje me mënyrën e ndërmarrjes nëse kishte një përpjekje për të sulmuar anijen Oruç Reis dhe u nda informacioni se “anijet luftarake që kanë për detyrë të mbrojnë anijen Oruç Reis udhëzohen të mos hapin zjarrin e parë dhe të bëjnë atë që është e nevojshme në rast të ndonjë lëvizje nga ana e kundërt”.

Ndërsa diskutohen përpjekjet e të dy vendeve për të çuar zhvillimet në Mesdheun Lindor në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara (KBB), “Kalimi në këtë platformë nuk do të thotë se ata kanë të drejtë. Turqia, e sigurt dhe e drejtë “, u vlerësua. Në mbledhjen e kabinetit të mbajtur një ditë më parë, çështja më e theksuar pas luftës kundër epidemisë së koronavirusit ishte zhvillimet në Mesdheun Lindor dhe Egje.

Share.