fbpx

Anija për plaset me urën, pamjet e pazakonta bëjnë xhiron e rrjetit..(VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Anija për plaset me urën, pamjet e pazakonta bëjnë xhiron e rrjetit..(VIDEO)

Një ngjarje aspak e zakontë ka ndodhur në Korenë e Jugut. Një anije mallrash ruse ka god it ur urën që lidh trafikun rrugor në Busan, në Korenë e Jugut.Anija me peshë 5.998 ton go d iti urën Gwangan, pasi kapiteni i anijes ishte në gjendje të de hu r dhe e kishte humbur kontrollin e anijes.Pamjet që kanë kapur kamerat janë më të vërtet të fr iks hme, ku një tra gj edi e vërtetë mund të kishte ndodhur brenda pak sekondash nga përdorimi i tepërt i al ko oli t nga kapiteni i anijes gjigande.Sht1pe hapsiren e me poshtme p3r vazhd1min e plot3 t’lajmit:

Share.