fbpx

Angela Merkel la një thirrje për të gjithë ju në Gjermani, ja cfarë do të ndodhë….

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kancelarja e Gjermanisë, Angela Merkel, të shtunën u bëri thirrje gjermanëve që t’i shmangin vizitat familjare për Festat e fundvitit dhe t’i shfrytëzojnë video-thirrjet për t’i shkëmbyer urimet, njësoj siç veprojnë ushtarët që ndodhen jashtë vendit.

Gjermania është duke u përballur me shtim të rasteve dhe viktimave të koronavirusit. Vlerësimi pozitiv për Merkelin për mbajtjen nën kontroll të valës së parë është shndërruar në kritika ndaj saj për atë që po cilësohet si dështim në valën e dytë. “Gratë dhe burrat që ndodhen larg shtëpisë për të na ofruar siguri e dinë çfarë do të thotë të keshë kontakt të kufizuar me njerëzit e dashur”, tha kancelarja gjermane gjatë fjalimit të saj javor.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

“Ata e dinë çka do të thotë që të keshë mundësi të flasësh vetëm përmes programit Skype për një periudhë të gjatë kohore e të mos jeshë së bashku (me të tjerët). Ajo që na pret shumë prej nesh është e zakonshme për njerëzit në misionet jashtë vendit “, shtoi ajo.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Share.