fbpx

Analisti Naser Selmani ia numëron krejt pisl.lëqet Naser Zyberit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Analisti politik dhe gazetari Naser Selmani në një shkrim të tij në fejsbuk “Cila është trashëgimia politike e Naser Zyberit?”, ka numëruar të gjitha veprat që janë bërë në dëm të shqiptarëve në kohën kur ky ka qenë aktivisht në politik dhe në pushtet. Selmani shkruan se në kohën e Naser Zyberit, ka ndodhur vr.asja dhe dhu.nimi i shqiptarëve në Bit Pazar të Shkupit në vitin 1992. Më tej ai përmend edhe vr.asjen e tre shqiptarëve dhe burgosjen e 135 të tjerëve në protestat n Gostivar për cvështjen e flamurit.

“Cila është trashigimia politike e kandidatit të B.D.I-së për kryeministër, Naser Zyberi?

Vr.asja dhe dhu.nimi i shqiptarëve në Bit Pazar të Shkupit në vitin 1992 për motive banale!
Burgosja e dhjetra shqiptarëve për afera imagjinare të armëve të vitit 1993!

Vr.asja, rrahja dhe arrestimi i shqiptarëve për arsimim e lartë në gjuhën shqipe në vitin 1995!
Vr.asja e 3 dhe plagosja e 135 shqiptarëve në protestat e vitit 1997 në Gostivar për çështjen e flamurit.
Për gjashtë vjetë dhu.në kundër shqiptarëve, Naser Zyberi ka qenë deputet në Parlamentin e Maqedonisë dhe ministër në qeverinë e Branko Cërvenkovskit!

Naser Zyberi nuk ishte me shqiptarët kur ata patën nevojë për t’u dalë zot!
Vota për Zyberin dhe B.D.I është votë për nënshtrimin dhe përbuzjen e shqiptarëve!”, ka shkruar Selmani.

Share.