fbpx

Analisti kosovar, Mehmet Kalisi: Menduh Thaçi duhet të filloj leximin me Idiotin e Dostojevskit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nder dhe krenari, te jesh pjese e Logos A. Nga intervista e mbremshme e Menduh Thaçit nje gje nuk munda ta kuptoj, nga buron i gjithe ai mllef ndaj kultures dhe librit shqip ne Maqedoni. U relaksova kur e degjova se sa injorant eshte kur nuk di te bej dallimin ndermjet Shtepise Botuese dhe Shtypshkronjes. Idiot( e them ne sensin intelektual), nuk egziston Shtypshkronje Logos A, por Shtepi Botuese me emrin Logos A. Merre me mend çka Arber Xhaferi ka lone pasardhes. Shpresoj te filloj te lexoj, ja edhe nje propozim le tja nise me Idiot-in e Dostojevskit (Dostoevsky)”, ka shkruar analisti kosovar, Mehmet Kalisi.

Share.