fbpx

Alternativa respekton masat – mbledhje në ambient të hapur duke ruajtur distancën

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Takimi i parë i shtabit lokal të Alternativa-s Gostivar, pas lehtësimit të masave preventive.
Takimi u mbajtë në Amfiteatrin e qytetit duke i respektuar gjitha masat preventive dhe protokolet Qeveritare.
Në takim u diskutua rreth situatës aktuale politike si dhe realizimit të një fushate ndryshe nga ato të zakonshmet, duke pasur parasysh çdoherë mosvënien në rrezik të shëndetit të qytetarëve.

#respektorekomandimet
#tashështëkoha

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3095913843802405&id=789837241076755

Share.